woensdag 28 september 2011

Magnolia en Fika

Niks zo heerlijk als na een lange dag vergaderen even ontspannen met een Magnolia-kaartje! Deze zat al in mijn hoofd en kwam er zo uitrollen. Met die onwijs gave stempel en het fantastische papier kan het ook bijna niet anders! Ik heb de randjes lekker gedistressd (vond het wel moeilijk om de schaar langs dit fantastische papier te halen, haha) en er voor de rest wat knoopjes en 'dichte roosjes' aan toegevoegd. Fijne woensdag allemaal!

********************************************
Dutch Dare Card Challenges: sketch
The Dutch Magnolia Chickies: bingo -> knopen - gescheurd papier - lint
Magnolia Stamp Lovers: distressed
Scr@p-cards: anything goes
********************************************

Nothing so much fun to do then making a Magnolia-card after a day of boring business-talk-day. This one was already in my head and popped out immediately! I love this lovely Tilda and the beautiful Maja Papers. I've distressed the edge (hard for me to do: to put a pair of scissors in beautiful papers). I've added some buttons and roses and my card was ready! Have a lovely wednesday!

Stamp: Magnolia, Eline's Vintage text stamp (MD)
Papers: Fika (Maja Design)
Tools: cricut, cartridges George & basic shapes, scissors to distress the edges, pearl pen cream (Viva)
Embellishments: small ribbon, lace, roses
Coloured with: derwent pencils

maandag 26 september 2011

marianne design - bingo!

Joehoe! Ik zag zojuist dat ik de winnaar ben een van de leuke nieuwe kerstdigi's van Karen Doodles :) Op het blog van Angelique heb ik deze ontzettend lieve kerstengel gewonnen! Daar gaan we vast nog leuke dingen mee maken, dank je wel Angelique en Karen Doodles!
Nu eerst over deze kerstkaart (ik ben wel helemaal in de kerstsferen geloof ik...) De challenge op het blog van Marianne Design is deze keer een bingokaart. Altijd hartstikke leuk omdat je er eigenlijk altijd wel iets mee kan. Ik heb gekozen voor stansjes-bloemen-bedels. Ik was vorige week al begonnen met een kerstkaart waar ik een van die leuke Snoesjes op wilde gebruiken maar toen ontbrak de tijd om hem af te maken. Gisteren heb ik hem naar aanleiding van deze sketch een beetje bijgewerkt en uiteindelijk afgemaakt. Het blijft leuk spul van Marianne Design, volgens mij is het gewoon bijna onmogelijk om geen leuke kaart met deze spulletjes te maken :) Fijne maandag allemaal, ik heb het nog druk vandaag (mijn enige vrije dag deze week), maar probeer bij de koffie nog even jullie allemaal te bezoeken!

Yippie! I've won a digistamp from Karen Doodles at Angeliques blog. I've won it because I did the bloghop last week :) It's such a cutie, I thing I am going to use it many times, thank you Karen Doodles and thank you Angelique!
Now about my new card. This week there is a bingo-challenge at the Marianne Design challengeblog. Fun to do, because you can make a lot of things with it! I've chosen dies-flowers-charms. Last week I've started to make a christmascard but did'nt had the time to finish it. Yesterday I did finish him and made him ok for the challenge. The products of Marianne Design are so cute, I think it is impossible to make not a nice card with it :). Have a lovely monday, I am very busy today (it's my only day off this week), but I am going to try to look at your blogs to when I drink my coffee :)





Image: Snoesje (MD), merry christmas stamp
Papers: Eline's vintage red & greens (MD)
Tools: cuttlebug, creatables mini poinsetta's, starcircle, leaf
Embellishments: starshaped charm, golden thread

zondag 25 september 2011

Tag you're it



Ik was getagged op het blog van Marijke en Chantal zag ik. De bedoeling is dat je dan tien dingen over jezelf verteld die anderen nog niet van je weten. Normaal ben ik niet zo van awards en dingen, maar dit vind ik wel erg leuk en dus doe ik graag mee :)

1. Misschien al wel bekend, maar ik kan het niet laten om het te pas en te onpas te vertellen: volgend jaar op 1 juni ga ik trouwen met mijn vriend :)

2. Hij heeft me op een heel originele manier ten huwelijk gevraagd: hij heeft namelijk een kaartje voor mij geknutseld (jaja, met behulp van mijn cricut en fotorandschaar) en daarin heeft hij het gevraagd. De lijmresten maakten het alleen maar supercute ;)

3. Ik woon op dit moment alweer ruim vier jaar in het gezellige Brabant, maar ben van oorsprong een echte Zeeuw (en dat is af en toe nog goed te horen ook), toch zou ik niet meer terug willen, het is hier veel te gggezelligggg :)

4. Ik heb pabo gedaan en heb heel eventjes voor de klas gestaan. Helaas vond ik de druk erg groot en ben daarna gaan werken als filiaalmanager in een hobbyzaak, iets wat ik nu alweer drie en een half jaar met veel plezier doe.

5. Naast scrapkaarten en lay-outs maken doe ik nog een  hele hoop andere hobbydingetjes: ik maak tegenwoordig graag taarten en cupcakes, maar kan ook ineens weer avonden zitten haken, borduren of doosjes zitten maken, ach ja, het houd je bezig he ;)

6. Sinds alweer ruim drie-en-een-half jaar hebben wij een kat: Butters. Het is een schat van een kat tegen mij en mijn vriend maar zodra er visite komt verandert hij in een monster en is niemand meer veilig. Het is dan ook erg moeilijk om iedereen ervan te overtuigen dat hij echt heel lief is :)

7. Mijn opstartritueel 's ochtends bestaat uit uit bed komen, ontbijt maken en eventjes alle blogs checken. Zonder dit ritueel kan ik heel moeilijk aan mijn dag beginnen. Het gebeurt alleen wel eens dat het onverhoopt al tijd is voordat ik alle blogs heb gecheckt (zoals nu, ik loop inmiddels alweer twee dagen achter).

8. Ik rijd rond in een kleine auto (waar ik overigens ook een bijnaam voor heb), iedereen maakt er grapjes over, maar uiteindelijk lach ik het hardst als ik bedenk hoe zuinig hij rijdt en hoe weinig hij aan wegenbelasting kost.

9. Ik ga ontzettend graag naar Zumba, ik heb dan wel niet van die losse heupen, maar het is altijd erg gezellig en geeft weer nieuwe energie

10. Ik vind de animatieserie Southpark helemaal geweldig. 

Ik geef hem door aan de volgende dames, maar voel je vooral niet verplicht!

Sandy
Anneke
Annemarie en Merit
Brenda
Heleen 

Wat ik trouwens ook nog steeds niet gezegd had: vorige week had ik een top 3 behaald bij Anyone for Anya met deze herfstige kaart, daar was ik heel trots op :)
Fijne zondag verder, ik ga kijken of ik nog een kaartje kan fabriceren en tegelijkertijd ook nog van de zon kan genieten!

Groetjes,
Chantal

dinsdag 20 september 2011

Kerstdigi bloghop Karen Doodles

Vanaf gisteren staat er een hartstikke leuke bloghop op het blog van Karen Doodles waarin de nieuwe kerstdigi's worden geshowd! Als je aan een aantal eisen voldoet maak je kans om een van deze nieuwe digi's te winnen, je kan ze zelfs ook allemaal winnen! Een van de dingen waaraan je moest voldoen was een kerstkaart maken met een digi van Karen Doodles erop: en dat heb ik bij deze gedaan met een wat oudere digi! Wil je de nieuwste digi's bekijken of aanschaffen dan zou ik zeker eens  in de webshop van Karen Doodles gaan kijken!

Yesterday I did the bloghop at the Karen Doodles blog. They show all the new christmas digi's over there. You have to do a couple of things to be a winner and you have the chance to win a new christmas digi on every blog. You can even win all the images if you are lucky! One of the things you had to do was making a christmas card with a digi from Karen Doodles: I've did it with an oldie: Skating Pair. Would you like to check out the newest digi's or buy one of those lovely images? You can find it in the webshop from Karen Doodles


Stamp: skating pair (Karen Doodles), textstamp vintage christmas (MD)
Papers: Merry Christmas (MD)
Tools: cuttlebug, nestabilities, shapeabilities
Embellishments: roses, ribbon
Coloured with: derwent pencils

maandag 19 september 2011

30 and fabulous

Goeiemorgen allemaal! Maandagochtend en dus tijd voor een nieuwe blogpost. Dit keer heb ik een kaartje gemaakt voor mijn schoonzusje die morgen 30 wordt. Ik heb gekozen voor een fashionable lady en daar zelf op de computer de tekst bij gemaakt. Ik heb de kaart helemaal in het roze gehouden, lekker zoet! Wel heb ik een randje om het stempeltje heen geborduurd met DMC, ik vind het altijd zo leuk staan, maar vaak neem ik niet de tijd om ook nog een stukje te borduren. Ik ga zo eerst nog eens een beetje opruimen en boodschappen halen en waarschijnlijk heb ik dan vandaag nog wat meer tijd om lekker te freubelen :) Jullie ook een fijne maandag!

******************************************
DDCC: monochromatic
Challenges for you: inspiratiefoto (roze/wit, rollen inpakpapier)
CCT: anything goes
******************************************

Goodmorning to all of you! Monday again and time for a new blogpost. This time I've made a card for my sister-in-law, tomorrow is her 30th birthday. I've chosen a fashionable stamp and made the text by myself on the computer. I've used lots of pink, lovely and sweet! I've stitched a line around the image, I really love that, but to many times I am to lazy to do that! I am going to clean up a little bit, do some shopping and then there is some time left to make some other cards :) Have a lovely monday!


Papers: Nursery Girl (MD)
Tools: cuttlebug, nestabilities inverted scalloped circles, creatables swirl, needle, dmc-yarn, pearlpen cream (Viva)
Embellishments: flower

dinsdag 13 september 2011

Herfstig kaartje

Goeiemorgen allemaal! Wat vliegen de dagen voorbij, het is nu al zo een beetje half september, tijd voor een herfstkaartje dus! Het leukste aan dit kaartje vind ik dat ik drie verschillende lijnen scrappapier heb gebruikt en van alledrie ook nog eens de achterkant, en toch staat het hartstikke leuk bij elkaar! Zo zie je maar dat de restjesbak ook nog ergens goed voor kan zijn :) Verder ben ik normaal niet zo van deze tintjes, maar ik vond het wel heel leuk om er mee bezig te zijn en je krijgt zo een leuk warm resultaat! Ik doe mee met de challenge op Anyone for Anya (inspiratiefoto met kleuren) en een hoop inspiratie scrapkaarten (herfst). Fijne dinsdag allemaal!

Goodmorning everyone! Days go by so fast, it's almost half september, time for a autumncard! I've used three different paperlines and they are all backsides, still it works perfectly together! You'll see: you can make the nicest things out of left-overs. Usually I don't play very much with orange and green, but I really like working with it this time and I think the card is very warm. I am joining it at the Anyone for Anya challenge (photo-inspiration) and Een hoop inspiratie scrapkaarten (autumn). Have a lovely tuesday!

Stamp: CC design, textstamp verjaardag (Kars)
Papers: Pipoos glitterpapier backside (Pipoos), Sugar Rush backside (Basic Grey), devonshire backside (Kaisercraft)
Tools: crop-a-dile
Embellishments: eyelets (making memories), flowers (making memories), epoxy buttons (artemio), brads (Kars), ribbon, lace
Coloured with: copics

zondag 11 september 2011

babykaartje met schaap

In mijn omgeving zijn er in het najaar en de winter een heleboel aanstaande mamma's uitgerekend en dus is het tijd om mijn babykaartjesvoorraad weer eens aan te vullen. Vanochtend heb ik dit kaartje gemaakt met een stempeltje van Eline Pellinkhof. Het kleine schaapje zit bij het jongetje of meisje bij het setje en vind ik zo cute! Verder ook het papier van Eline's babies gebruikt en een tekstje van haar stempelset. Het lijkt me dan ook niet verkeerd om deze kaart in te sturen voor de challenge op het challengeblog van Marianne Design waar deze week het thema 'dieren' is. Verder doe ik ook mee met de allsorts challenge, daar moest je flowers en swirls gebruiken. Fijne zondag verder, ik ga zo naar mijn ouders omdat mijn vader een feestje geeft omdat hij in juni 50 jaar is geworden!

In the autumn and winter a lot of mommy-to-be's are having their babies and so it's time to make a couple of more babycards. This morning I've made this card for a boy. I've used a stamp from Eline Pellinkhof. The little sheep was in the same set as the cute little baby. I've also used the papers from Eline's babies and the text stamp from Eline. It's only fair to join in at the Marianne Design challenge with this card full of her products! The theme is animals this time. I am also joining in at the allsorts challenge: you had to use flowers and swirls over there. Have a lovely sunday, my father is celebrating his 50th birthday today (it was in june but back then everyone was on vacation)!





Stamp: Eline's baby (MD), text stamp (Eline's Vintage by MD)
Papers: Eline's babies boy (MD)
Tools: cuttlebug, nestabilities scalloped circle, cricut with cartridge George & basic shapes, creatables swirl (MD), edge punch doily hearts (Martha Stewart)
Embellishments: flowers (artemio), brad (making memories), lace
Coloured with: derwent pencils

woensdag 7 september 2011

Lieve groetjes

Ik heb de afgelopen weken zoveel leuke spulletjes gewonnen dat ik er nog lang niet mee ben uitgeknutseld! Dit kaartje bijvoorbeeld is ook weer een mix van de candy van Durvina (het papier) en Yvonne (het strikje, de binnenkant van de bloem, het stukje kant) en Tineke (de vlinder-creatables). De grote bloemen komen van een gewonnen challenge! Geen wonder dus dat ik voor jullie ook een challenge heb uitgeschreven, kan ik ook eens iets terug doen :) Het afdrukje heb ik voor de afwisseling weer eens gekleurd met distress inkten. Fijne woensdag allemaal!

*************************************
Scrap & more: magnolia
Simply Magnolia: anything goes
Girlscardworld: anything goes
*************************************
The last few weeks I've won so much nice candy's, I am not finished yet working with all the nice stuff. This card is a mixture of candy's from Durvina (the papers), Yvonne (ribbons, lace and plastic flower) and Tineke (creatables butterfly). I've put a candy for all my followers on my blog now, so I can thank you back :). I've coloured the image with distress ink. Have a happy wednesday!

Stamp: magnolia, textstamp 'lieve groetjes' (MD), textstamp background text (Eline's huis by MD), little dots behind the magnolia (MD)
Papers: Curio (Basic Grey)
Tools: cuttlebug, creatables butterflies (MD), pearl pen cream (Viva)
Embellishments: ribbon, lace, flowers
Coloured with: distress ink

zondag 4 september 2011

Cadeauset

Het is weeral zondag en tijd voor een nieuwe blogpost! Ik heb dit keer iets gemaakt voor het challengeblog van Karen Doodles: een cadeauset. De bedoeling was om een set te maken van een cadeautje (het potje waarin je bijvoorbeeld geld of wat lekkers stoppen) en een kaartje en dat heb ik met deze superleuke digi gedaan. Het was idd erg leuk om te maken zo een setje! Het papier was het laatste restantje uit een blok maar zo zie je dat je zelf de laatste kleine stukjes nog erg leuk kan gebruiken. De bloemen, blaadjes, vlindertjes heb ik allemaal met good old ouderwetse ponsen gemaakt. Ik ben op dit moment heerlijk aan het werken aan een scrapbookje over de verhuizing van vorig jaar en daar ga ik lekker even mee verder tot we op verjaardag moeten. Jullie ook een fijne zondag verder!

********************************************
Karen Doodles: cadeauset
Cute Card Thursday: punches (flowers, leafs, butterflies)
Challenges for you: sketch (ik heb de sketch alleen wel gedraaid)
Stamp something: digi day (digi from Karen Doodles)
********************************************
It's time for a new blogpost from me! This time I've made something for the challenges at Karen Doodles NL: you had to make a giftset there with a little present (in the little box you can put some money or candy) and a card. It was really fun to make. The papers are leftovers from a nice paperpad. The flowers, leafs and butterflies are punched with good old punches. At this moment I am working on a little scrapbook from our new house we went in to last year. Have a lovely sunday yourself!



Stamp: digi by Karen Doodles, textstamp (inkadinkado)
Papers: blossoms & butterflies (DCWV)
Tools: cuttlebug, nestabilities scalloped circle, inverted circle, punches leaf, starburst, petal, butterfly (all Pipoos), pearl pen transparent (Viva)
Embellishments: brad (making memories)
Coloured with: copics



donderdag 1 september 2011

Vintage

Eindelijk is het met gelukt: een mooie vintagekaart maken! Al heel lang was ik van plan om iets met het knipvel van Marianne Design te doen, een aantal weken geleden heb ik het uiteindelijk toch aangeschaft en dit is er uiteindelijk uitgerold. Behalve het plaatje, wat roosjes, een taartrandje en een hartjesparel zit er eigenlijk niet zoveel op, wel heb ik de kantjes flink opgeruwd en ze met inkt bewerkt. Deze keer heb ik ook de binnenkant versierd, de kaart is namelijk voor mijn bijna jarige schoonmoeder en er moet nog wat in :) Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van Marianne Design die Vintage is.
Gisteren kwam ook de candy van Durvina binnen, wat ontzettend leuk! Een heleboel mooie velletjes papier, ontzettend veel stempelafdrukjes en veel kleine versierseltjes als klosjes, brads en pins, dit alles samen met een door haar gemaakt kaart, nogmaals bedankt Durvina!

Finally I did it: making a goodlooking vintage-card! It was on my to-do-list for so long now, to make something with the beautiful vintage-images from Marianne Design. A few weeks ago I've bought this and yet my card is done! Except for the image, the roses, the cakelayer and the heartshaped pearl, there is not so much on it. I've distressed the edges and made them look vintage with brown ink. This time I've also decorated the inside. This is because the card is made for my mother-in-law who is celebrating her birthday this weekend and I have to put something in it. I am joining the challenge on Marianne Design, the challenge is Vintage.
Yesterday I received the candy from Durvina, it's so nice! A couple of beautiful papers, lots of stamped images and little embellishmenst came along with a beautiful handmade card: thank you again Durvina!


Image: Vintage Ladies (MD)
Papers: Nursery Girl (MD)
Tools: leafpunch (Pipoos), cricut, pearlpen cream (Viva)
Embellishments: roses, heartshaped pearl, lace