zondag 28 juni 2015

Spring maar achterop bij mij...

En dus vandaag meteen weer een berichtje :) Dit keer heb ik een kaart voor jullie die ik gemaakt heb voor het blog van Marianne Design. Dit keer was het de bedoeling dat je je aan een kleurenschema hield. Dit kleurenschema past perfect bij het blokje 'In the meadow' uit de eerste serie van Eline's huis. Op mijn Pinterestbord heb ik een heleboel kaartjes gepind die ik wel leuk vond om na te maken en deze lay-out stond er ook bij. De materialen die ik gebruikt heb zijn op het bloemenponsje na allemaal van Marianne Design. Een fijne zondag verder!

Papers: In the meadow (Marianne Design)
Stamp: Eline's Vintage stamp (Marianne Design)
Tools: cuttlebug, creatables fiets (Marianne Design), creatables uithangbord (Marianne Design), bloemenponsje, Pearlpen pink (Viva)
 
 

zaterdag 27 juni 2015

Gehaakt konijnenvriendje

Tijd voor weer eens een blogberichtje. Op dit moment ben ik lekker druk met veel verschillende projectjes maar helaas vergeet ik soms om sommige projecten op de foto te zetten of om er een blogbericht van te maken. Nu ik (eindelijk) een tablet met toetsenbord heb, hoop ik weer wat vaker creaties met jullie te kunnen delen en ook wat vaker op jullie creaties te reageren.

Dit konijntje bijvoorbeeld, haakte ik al een hele tijd geleden. Hij staat inmiddels ook alweer een tijdje te pronken op Thijs zijn commode. Het konijn is een compleet pakket van Panduro (te verkrijgen bij Pipoos): erin zit al het garen, de haaknaald, een stopnaald, de werkbeschrijving en wat stukjes vilt en stof voor de afwerking. Het enige wat er niet bij zit is vulmateriaal.

Uiteindelijk is dit konijn wel een centimeter of twintig groot geworden en ideaal als knuffelvriendje. Nog een fijne avond verder! Ik zit nog heerlijk buiten: ideaal dat dit nu zo kan :)




dinsdag 16 juni 2015

Eline's diertjes

Nog net op tijd om mee te doen met de challenge op het blog van Marianne Design :)
Deze keer moest je een leuke kaart maken met twee Eline-diertjes erop. Nu stonden er nog twee zwangerkaartjes op mijn to-do-lijstje, dus dan kon ik er mooi eentje maken met een Elinediertje ;) Voor de rest niet veel bijzonders gebruikt, maar de haasjes maken het al erg lief vind ik zelf.
Ik wens jullie een fijne dag toe!

Papers: Nursery Boy (Marianne Design)
Stamp: Eline's vintage (Marianne Design)
Tools: cuttlebug, collectables haasjes (Marianne Design), pearlpen pink and blue (Marianne Design)