donderdag 22 januari 2009

Veel liefs...


Na een hele tijd geen blog bijgehouden te hebben, wil ik er bij deze toch weer aan beginnen. Ik heb namelijk zelf altijd ontzettend veel aan blogs van andere creatievelingen en ik hoop dat anderen zo ook iets aan mijn blog hebben!
Na een tijdje weinig creatiefs gedaan te hebben, ben ik sinds vorig jaar april toch weer druk aan de knutsel. Vooral aan het maken van scrapcards ben ik de afgelopen tijd verslingerd geraakt. Daarom op deze blog veel scrapcards en een aantal gewone lay-outs. In ieder geval veel plezier ermee!
Dit simpele kaartje heb ik gemaakt met papier van Amy Butler, heerlijk vrolijk papier en met die roze accentjes helemaal mijn ding. Met mijn cuttlebug en de bijbehorende mail perfectly paisly heb ik het black magic papier bewerkt. Ontzettend leuk papier, want als je de zwarte bovenlaag wegschuurt komt er een andere kleur tevoorschijn. De stempel is van Rachelle Anne Miller en heb ik ingekleurd met de Ciao Copic Markers. Hoewel ik toch een voorkeur heb voor het tekenen met derwent coloursoft potloden en het vervagen met doezelaars en reukeloze terpentine, vond ik het voor de afwisseling wel eens leuk om de stiften te gebruiken. Ter afwerking heb ik gekozen voor lintjes die ik vastgeniet heb en subtiele swirl stempels met daaroverheen roze distresspoeder.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten