zaterdag 18 augustus 2012

Armbanden van bolletjesketting

En alweer een post over sieraden maken, ach ja een beetje afwisseling is vast niet erg. Ik kon jullie deze armbanden namelijk niet weerhouden, want ik ben er zelf erg blij mee :-)
Afgelopen week heb ik, zoals ik al vertelde, een stukje bolletjesketting besteld. Met dit stukje bolletjesketting en satijnen koord in diverse kleuren heb ik de armbanden van de foto op de hieronder staande manier gemaakt.

Met satijnkoord naar keuze heb ik rondom de bolletjes een weitasknoop gemaakt. Nadat ik ieder  bolletje gehad had, legde ik er een knoopje in, een slotje speciaal voor bolletjesketting eraan en klaar was mijn armband.

Dat smaakte natuurlijk naar meer en dus heb ik meteen ook met de andere kleurtjes die ik besteld heb armbanden gemaakt. Nu kan ik ze samen of los van elkaar dragen. Meer leuke inspiratie rondom sieraden vond ik op de website Door Noor. Ik ga zo naar mijn werk, ik wens jullie een fijne tropische dag :-)

 * satijnkoord 2mm in zwart, grijs en fuchsia
* bolletjesketting 4,5mm voor drie kettingen 0,5
* 3 slotjes voor bolletjeskettingen
 

6 opmerkingen:

 1. Wat GAAF,deze 3 kleuren vindt ik ook echt leuk,je weet wanneer ik jarig ben he Chantal;).....zonnige groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig leuk!! Mooie kleuren ben benieuwd naar de volgende! Ga zeker even een kijkje nemen op het blog. Een zonnige zondag en hopelijk ben je net als ik vandaag wel vrij, ( was bij ons erg warm gister) Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Chantal, ben nog even terug. Wat een leuke site!! Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze super leuk chantal!! Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Chantal

  Prachtig zijn deze vrolijke armbanden.

  Liefs Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen