dinsdag 11 september 2012

Dmc-kaartjes

Wat een ontzettend leuke reacties allemaal op mijn borduurkaartje. Vooral het feit dat jullie allemaal vinden dat ik zo netjes heb geborduurd, zelf ben ik er namelijk helemaal niet tevreden over. Ik had deze kaart geprikt op vakantie maar was mijn prikmatje vergeten. Toen heb ik de gaatjes op de achterkant van de hotelinformatiemap geprikt maar dat ging natuurlijk niet zo goed (sorry, voor de mensen die nu in een hotel in Egypte een half geprikt informatiemapjes hebben, hihi). Doordat de gaatjes niet zo goed zaten, ging ook het borduren zelf iets minder, maar ach, jullie vinden hem allemaal mooi dus dan is het geen probleem :-)
Leuk ook dat jullie allemaal zo benieuwd zijn naar mijn candy, dat ben ik zelf namelijk ook, nog even geduld dus :-)

Ook werd er opgemerkt dat ik een bezig bijtje ben, tja dat ben ik inderdaad wel. Ik kan heel moeilijk stilzitten, ik vind het prettig om dingen omhanden te hebben (hoewel ik ook kan genieten van een goede film of goed boek). Vandaar dat ik deze regenachtige voormiddag ook goed heb besteed. Een hele tijd geleden zag ik op het blog van Sonja zo'n leuk idee staan: het maken van kaartjes voor je dmc-garen. Ook had ik dit in het boek van Eline's huis al eens gelezen. Tijd om aan de slag te gaan dus!

Ik heb met de Cricut een soort van hondenbotjes gesneden. Daarop heb ik gestempeld met de stempelset 'Tea Time' van Marianne Design. Alle randjes heb ik beinkt met Distress Inkt 'Walnut Stain'. Bij Dille&Kamille heb ik een grote bindring gekocht (maar €0,50 per stuk!) en daar heb ik de kaartjes opgeregen. Nu hangen ze gezellig in mijn hobbykamertje te hangen. Jammer genoeg heb ik niet alle nummers genoteerd, maar dat mag de pret niet drukken, ik word er namelijk erg blij van als ik er naar kijk en ik kan zo gemakkelijk mijn kleurtjes bij elkaar houden! Nog een fijne dinsdag verder en bedankt voor jullie lieve reacties!Stempels: Tea Time (Marianne Design)
DP: kraft (Bazill)
Tools: Cricut, cartridge Storybook, crop-a-dile,  bindring groot (Dille en Kamille)
Inkt: gestempeld met Stazon Timer Brown, randjes met Distress Inkt 'Walnut Stain'

8 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk!!! En wat handig aan zo'n bindring. Een gezellige avond, Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een handige en mooie oplossing. Ik kan me helemaal voorstellen dat je er blij van wordt als je er naar kijkt.
  groetjes Elvira

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gemaakt Chantal!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Chantal,

  hihihi, ja inderdaad jammer voor de toeristen die nu in Egypte zitten. Wat zullen ze zich allemaal afvragen over die gaatjes in de map?
  Je idee is superleuk! Dat garen zo bewaren staat helemaal gezellig!

  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee Chantal, hihi die mensen in Egypte zullen wel denken wat doen die nederlanders toch in de hotelkamer??? ik had hun gezicht wel eens willen zien bij de ontdekking van die "rare" gaatjes.
  Liefs, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee is dit. En het ziet er nog eens heel leuk uit. Ik heb al mijn dmc garen in een potje geprot hihi dus dit is wel een heel goed idee.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Chantal

  Wat zien je DMC kaartjes er mooi uit en het is mooi op orde zo aan die ring, leuk idee.
  Ik heb kaartjes gemaakt met de cricut om lintjes op te doen voor Wendy, ook zo leuk om te doen. En nu ben ik bezig met de sewing box......zo leuk.

  Liefs Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen