maandag 29 april 2013

Recepten Smashbook

Eventjes geleden had ik het over het Smashbook dat ik gemaakt had voor mijn vriendin die ging trouwen. Nu net besefte ik mij ineens dat ik daar nog foto's van had genomen voordat ik het aan haar gegeven heb. Misschien wel leuk om jullie ook eventjes een kijkje te geven in het Smashbook.

De basis van het album is een Smashbook van Panduro in de kleur zeegroen. Officieel is dit een 'Travel' album maar omdat er ook leuke achtergrondbladen van de zee en van diverse kaarten instaan vond ik het wel leuk om het voor het bruidspaar te gebruiken. Er zitten 32 pagina's in dit album. Alle recepten heb ik samen met een vriendin verzameld en uitgeprint op crèmekleurig printpapier. Ik heb alle recepten vastgeplakt in het boek en heb vrijwel iedere pagina versierd met papertape van diverse merken. Verder heb ik op bijna iedere pagina ook gestempeld. Vooral de stempels van Eline's huis (en dan met name de Airmail-stempel) heb ik veel gebruikt. Wat foto's van toen en nu erbij geplakt en wat plaatjes van de recepten en klaar was Chantal. Fijne maandagavond verder en alvast een gezellige Kroningsdag!


 Album: Travel (Panduro)
Stempels: Eline's huis Airmail, Eline's huis Cross-stitch, Clear Stamps Vintage Paris, Clear Stamps Teatime (allen Marianne Design)
Papertape: Dovecraft, Action

9 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er leuk uit, mooi gemaakt, daar zal je vriendin vast heel blij mee zijn geweest!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi huwelijkscadeau!! Die gevulde champignons lijken me heerlijk! Een gezellige kroningsdag, Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er echt "smashing"uit Chantal en je vriendin zal hier vaak in kijken al is het alleen al voor de foto's,hoewel lekkere recepten ook nooit weg zijn,hihi,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dat super gemaakt Chantal, echt helemaal leuk. Wat een superleuk idee. Jij ook heel veel plezier morgen.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leuk en origineel cadeau Chantal, erg mooi gemaakt!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Chantal

  Dit is echt een heel gaaf en origineel cadeau, en misschien schuift haar man het vaak onder haar neus omdat er heerlijke recepten instaan die hij wil proeven.

  Liefs, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterend k-do!! Of andersom Danoesja, dat ze het bij haar man onder zijn neus schuift, hahahah!! Maar Chantal het ziet er supers uit!! Fijn weekend. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt zo leuk geworden! Heb ook weer een blog gemaakt Chan, ik ga je linken :-)

  BeantwoordenVerwijderen