zaterdag 23 november 2013

Echo-scrap

Ik had mezelf voorgenomen om veel foto's te nemen tijdens de zwangerschap en straks ook als de kleine er eenmaal is. Helaas is het er tijdens de zwangerschap niet altijd van gekomen. De weken zijn gewoon zo snel gegaan dat ik slechts een paar dikke buik foto's heb en voor de rest eigenlijk vrijwel geen. Maar gelukkig hebben we de echofoto's nog ;-) 
Voordat ik wist dat dit kleine wezentje in mijn buik een jongetje zou zijn begon ik al met deze scrap van de eerste echofoto's. Ik koos voor een algemeen papiertje 'En Francais' van Prima markerting om mee te werken: een mooie bruinige lijn met lichtblauwe en donkerrode accentjes. Eigenlijk is dit een lijn over Parijs, maar dus ook erg leuk te gebruiken voor andere doeleinden. Ik heb via Pinterest een sketch gekozen waar ik mee ben gestart. Erg handig als je een aantal foto's in gedachten hebt maar nog geen idee hoe je het precies uit wil gaan voeren. Uiteindelijk ga ik dan meestal toch wel mijn eigen weg en dat is natuurlijk ook helemaal niet erg. Uiteindelijk is de scrap voornamelijk blijven liggen omdat ik te lui was om het randje wat ik expres wat onzorgvuldig met de Sew Easy had gemaakt te borduren, maar inmiddels is dat (met de voetjes omhoog) ook goed gelukt. Nog wat zelfgemaakte bloemen van organzalint erop (deze heb ik ooit eens voor een ander doeleinde gemaakt maar hier pasten ze ook wel erg leuk bij en dus heb ik het andere projectje gesloopt, haha) en klaar was de eerste scrap van ons kleine wondertje. 
Ik wens jullie allemaal een fijne zaterdag toe! 

Papier: En Francais (Prima Marketing), kraft cardstock
Tools: edge distresser (Panduro), distress inkt vintage photo (Ranger), Sew Easy, bow maker small (Clover), edge punch hearts (Pipoos)
Embellishments: stukje kant, dmc-garen lichtblauw, organzalint bruin in drie tinten, glasparels bruin

15 opmerkingen:

 1. Zo mooi gedaan deze LO! Zo'n echo's zijn altijd leuk om te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb je dit leuk gedaan.
  De echo's worden ook steeds mooier en duidelijker.
  De laatste keer voor mij was meer dan 6 jaar terug.
  Ze willen hier nog een zusje, maar wij vinden het goed met de 4 kids.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha Chantal,
  wat een leuke scrap LO.
  Als eerste van je album natuurlijk. En wat gaaf dat je de baby zo goed kunt zien op de echo! Een paar buikfoto's is toch prima? Straks als jullie zoon er is zul je vast en zeker veel foto's maken.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooie LO Chantal en altijd leuk om later terug te zien!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwww wat heb je dit mooi gemaakt en heel leuk idee... Gaaf hoor je creatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk onderwerp om te scrappen en het resultaat is dan ook prachtig geworden.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier hetzelfde, van mijn dikke buikje zijn er ook niet veel foto's omdat ik pas bij 30 weken een zichtbaar buikje kreeg :) Daarvoor merkte niet zoveel mensen het op en de tijd vliegt inderdaad voorbij! Enkel nu de laatste loodjes gaat die zo traag voorbij ... En dan duurt wachten lang... je layout is erg mooi! Ben ik ook nog van plan om de echo's te scrappen :) Groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat prachtig gedaan Chantal en ik maakte volgens mij ook maar 1 foto iedere maand van mijn buik, maar zijn wel 9 leuke foto's. Mooie duidelijke echo's trouwens.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi aanstaand moedertje...wat heb je dit weer leuk gemaakt. Het begin van zijn eigen scrapalbum is er al en het manneke nog niet..hihi. Mooi hoor om met deze echo-foto's een scrap te maken en wat zullen er nog vele volgen;). Lekker bezig blijven, des te sneller gaat de tijd want die laatste loodjes....lieve groetjes en knuffel Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo schattig die foto's, blijft gewoon bijzonder! Ik hoop dat je kunt genieten van je zwangerschap...en dat scrappen komt nog wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat het een jongetje is! Gaaf hoor dat je nu deze scrap hebt gemaakt van de echo. Zo heb je toch iets om naar te kijken van de zwangerschap :)

  xxx Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Chantal

  Dit is gaaf en de eerste LO van jullie kleine vent die nog geboren moet worden.
  Geniet nog eventjes met zijn tweetjes.

  Liefs, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een mooie scrap om te koesteren, vind het nog steeds bijzonder dat ze zulke "foto's" kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen