zaterdag 1 februari 2014

Crochet Along 2014 en Februari Photo challenge

Vandaag een heel andere post. Eventjes geen kaart of scrap maar twee dingetjes waar ik op dit moment aan meedoe. Allereerst heb ik me aangesloten bij de Crochet Along 2014. Iedere week plaatsten twee dames (Tertia en Jolanda) een aantal toeren van een deken op hun blog. Haak je iedere week mee, dan heb je na zo'n 48 weken een heel mooi dekentje met allerlei verschillende toeren. Ik vond dit zo'n leuk initiatief! Je hoeft namelijk iedere week maar een klein beetje te doen en dat is goed bij te houden. Ik ben twee weken terug pas begonnen, dus ik moest eerst een stukje inhalen, maar inmiddels ben ik zo goed als bij. Ik haak met Capri van Katia, een mooie glanskatoen. Ik maak er een dekentje van voor in Thijs zijn ledikantje met blauw, groen en grijs. Ik zal af en toe mijn vorderingen ook even aan jullie laten zien. 

Verder heb ik al eens vaker mee willen doen met een Photochallenge op Instagram. Je maakt dan iedere dag een foto volgens een opdracht. Het dwingt je dus eigenlijk een beetje om eens met andere ogen naar de wereld om je heen te kijken en je krijgt er ook nog eens een gaaf maandoverzichtje door. Omdat ik de gehele maand februari nog thuis ben, leek het me wel leuk om dat deze maand te doen. Er zullen dus veel foto's van mij op mijn Instagram-profiel geplaatst de komende tijd :) Ik wens jullie een fijn weekend verder!7 opmerkingen:

 1. Zoooo dit is gaaf gemaakt ! Supermooi, joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Chantal,
  Leuk dat je meedoet ik zie het ook op FB, wordt vast heel mooi..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je met leuke dingen bezig zeg. Ook met de deken aan de gang zie ik. Leuk, ik doe ook elke week mee, zo leuk om te doen en ook niet zoveel werk omdat je elke week een paar toer krijgt. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Chantal,
  mooi zeg, die deken. Ik wet van meer mensen dat ze er mee bezig zijn en ik ben reuze benieuwd naar het eindresultaat. Wat je nu laat zien ziet er al zo prachtig uit. Geniet nog van je verlof in februari. En die opdracht van Instagram klinkt heel leuk! Succes!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee, zo'n haak challenge! Kan me er nog steeds niet toe zetten, maar ben nu wel een beetje verslaafd aan de Quick knit, zo leuk!!
  Een fijne avond, Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Chantal, wat wordt je dekentje mooi, het ziet er superprofessioneel uit. Mooi die kleurtjes zo bij elkaar. Ik lees dat je ook gaat fotograferen...ben benieuwd :) Je vroeg wat een blakertje was, dat is zo'n draagbaar kandelaartje waar het schoteltje aan vast zit vaak van emaille. Je vinger kun je door zo'n oog doen, Scrooge heeft er ook een...weet je het nu, whaha...lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je meedoet met de February Challenge photo a day !!! :) Ik zag al een foto voorbij komen, leuk om de wereld eens anders te bekijken hè, dat vind ik ook. Eens kijken wat we vandaag ook alweer op het programma hadden staan ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen