zondag 1 maart 2015

Lay-out Februari

Oeps, toen was het al weer maart! Ik zie net dat ik in de gehele maand februari belachelijk weinig heb gepost. Terwijl ik toch wel het een en ander heb gedaan. Het meeste was echter voor zaken die ik nog niet meteen kon posten of het waren grotere projecten die gewoon nog steeds niet af zijn. 

Maar goed, ik heb natuurlijk beloofd dat ik iedere maand een lay-out zou maken. En dat heb ik ook braaf gedaan, ik heb hem alleen nog niet gepost. Maar bij deze dus wel! 

Deze lay-out is gemaakt met producten van StudioLight. Zij hebben ontzettend leuk scrappapier uitgebracht waar ik meteen weg van was: lekkere vrolijke kleurtjes en veel leuke patroontjes. Verder zijn er bij deze lijn erg veel leuke stansvellen met plaatjes die er weer superleuk bijpassen. Zo kan iedereen een leuke lay-out maken :) Ik vond het dan ook echt een feestje om hier mee bezig te zijn. Op naar de lay-out voor maart dan maar ;) 

Papers: Flower Delight scrapvellen en achtergrondvellen (StudioLight), 
Embellishments: Flower Delight stansvel (StudioLight), metal clips (Panduro)
Tools: datestamp (Panduro), fineliner (Edding), Dylusion inkspray vibrant turquoise 


5 opmerkingen:

 1. nou jij knal de maand maart goed binnen wat een geweldig leuke lo heb je gemaakt. Studio light zit geloof ik in mijn woonplaats. Maar ik moet eerlijk zeggen ik heb niet zoveel spullen van ze ga er toch eens op letten.
  Ik ben benieuwd wat voo lo je volgende maand voor ons in petto heb. Ik ben met pl bezig en scrapbooking ligt op een laag pitje.
  Ik heb erg last van de tijd!!! die gaat zo snel voorbij . haha
  groetjes Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige layout.Mooi kleuren combinatie. Alles past weer perfect bij elkaar.
  Fijne dag
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Time flies :) maar wat een heerlijke layout! Zo vrolijk en van alles te zien! Echt goed dat je deze maand gewoon weer een layout gepost hebt, je komt vast wel weer in een"knutselritme". Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke LO in die frisse kleurtjes Chantal. Gaaf die dylusions-spray erbij, dat maakt het nog wat speelser vind ik.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke vrolijke LO. Lekker fris in deze kleurtjes.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen