zondag 12 april 2015

Kaartje voor Anna

Gisteravond lekker even wat papiertjes naar beneden gehaald en gewoon alleen met wat papiertjes en een ingekleurde stempelafdruk die ik nog had liggen aan de slag gegaan. En ik ben toch blij met het resultaat :) Het zal deels ook wel komen door het ontzettend leuke papier van Graphic 45 'Little Darlings', deze lijn heeft al zoveel leuke stukjes dat je weinig extra nodig hebt. De postzegels bijvoorbeeld heb ik gewoon uit het papier geknipt met een kartelschaar en daarna beïnkt met distress inkt. Met foamletters nog de naam erop gezet om het wat te personaliseren en het met Twinkling H2O's gekleurde afdrukje erop geplakt. Altijd handig als je nog wat ingekleurde stempelafdrukjes hebt liggen ;)
 Papers: Little Darlings (Graphic45)
Stamp: Eline's babies (Marianne Design), Eline's babies text (Marianne Design)
Tools: pearlpen cream (Viva), Distress Ink Walnut Stain, sponsstokje
Embellishments: foam letters black (Panduro)
Coloured with: Twinkling H2O's, Distress Ink


Dit kaartje gaat op de bus naar mijn vriendin voor wie ik dit zwangerkaartje maakte. De luiertaart is inmiddels in de maak ;) In die luiertaart komt ook weer een zelfgemaakt slabbetje van een olifantenstofje en een lapje groene fleeche. Deze foto is een foto van tijdens het maken. Fijne zondag allemaal!5 opmerkingen:

 1. Jij bent lekker crea bezig :-) Leuk hoor die slab en een gezellig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje! En wat heb je een leuk stofje gekozen voor het slabbetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke vrolijke post heb je. De kaart is echt lief en de slab vind ik top.
  groetjes Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart Chantal, ik ben ook helemaal weg van het papier van Graphic45. Je hebt naast zo'n papierblokje eigenlijk niets anders nodig,
  Leuk om zelf zo'n slab te maken.
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen