zaterdag 18 juli 2015

Mixed media canvas

Ach ja, waarom ook niet? We gooien er gewoon weer even een ander projectje tegenaan :) Vorige week pakte ik een oud canvasje van de plank en smeerde ik helemaal in met gesso: klaar om hem weer opnieuw te pimpen :)

Met wat papiertjes uit de Butterfly lijn van Prima Marketing legde ik de basis. Ook een houten hart van Pronty bewerkte ik met gesso en papiertjes en deze lijmde ik op het doekjes. Daarna leefde ik me lekker uit met bloemetjes, lintjes, pareltjes en stukjes chipboard. Alle kleine dingetjes smeerde ik in met een laag gesso, daarna bewerkte ik de meeste dingetjes nog met een beetje roze pearlverf van Panduro om ze vervolgens weer in te smeren met gesso. Op de achtergrond maakte ik met wat modeleerpasta nog een tekst met behulp van een sjabloon.

Ik ben best trots op hoe het geheel is geworden. Mijn gesso was na dit project wel op: maar ik heb meteen een nieuwe bus gehaald ;)Gebruikte materialen: 
- gesso (Action)
- pearl pink paint (Panduro)
- houten hart (Pronty)
- chipboard (Marianne Design)
- bloemen en roosjes
- plakpareltjes
- stempel hart (Panduro)
- stencil (Panduro)
- modeleerpasta (Panduro)
- Butterfly designpapier (Prima Marketing)
- kant (Panduro)

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk resultaat .
  Groetjes,
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig hoor! Daar mag je zeker trots op zijn! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Prachtige zachte kleuren!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi hoi

  even niet geblogd en dan mis je toch wel een hele hoop. wat heb je dit ook weer geweldig leuk gemaakt. geweldige kleuren heb je gebruikt ik ga snel even naar de volgende post

  BeantwoordenVerwijderen