vrijdag 2 oktober 2015

Super Daddy

En weer een scrap: we zijn op dreef zullen we maar zeggen. Nummer 9 mijn scrap-het-jaar-door challenge, ik loop dus weer op schema :) Verder heb ik gisteren wat spulletjes aangeschaft om een wekelijks Project Life album bij te kunnen gaan houden van oktober, november en december. Leek me wel een leuke uitdaging en een leuk naslagwerk voor later.

Deze lay-out maakte ik vorige weekend met wat foto's van onze zomervakantie. Op de foto is de trotse papa te zien terwijl hij met zoonlief op het strand is. Ik vind het nog altijd erg leuk om manlief zo als papa te zien: hij is dan ook echt een super Daddy.

De challenge bij Cards en Scrap Challengeblog is deze keer 'Creative Lettering'. Ik heb de titel van de lay-out zelf gedoodled. Erg leuk om eens een keertje te doen. De verdere journaling staat op de tags maar deze heb ik onder de foto geschoven. Het mooie papier is wederom van Tilda. Erg handig wanneer je niet direct een leuke lay-out in je hoofd hebt: ze bieden al een leuke basis. Nog wat geponste bloemen en kleine embellishments en klaar was deze lay-out. Op naar de volgende ;)

Paper: The corner shop (Tilda)
Tools: flower punch big (Pipoos), fineliner black (Edding)
Embellishments: Pearl stars, pearl buttons (Tilda), raffia natuur, houten hartje, eyelets, lace
6 opmerkingen:

 1. Heel gaaf Chantal, je maakt zulke mooie herinneringen voor later! Top!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie layout Chantal! Altijd leuk als je zelf je letters doedeld. Ik ben benieuwd naar je project life! Ik heb nl net als jij ook wat spullen aangeschaft om met project life te beginnen, maar dan maandelijks! ik blijf je volgen. Groetjes Maja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi
  Nou deze is weer super gelukt . En je letters zijn echt goed gedaan.knap hoor. Leuk dat je voor jezelf een challenge heb gemaakt.
  Ik wens je een super fijn weekend toe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauww , wat een beauty van een scrap Chantal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah zo schattig, ik begrijp helemaal wat je bedoelt! Je hebt er een mooie layout van gemaakt en top dat je weer op schema loopt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke layout heb je gemaakt voor de scrapuitdaging van C&S! Mooie kleuren heb je gebruikt!
  Groetjes Minke.

  BeantwoordenVerwijderen