zondag 3 juni 2012

Trouwdag-update

Ha lieve blogvolgers! Even een teken van leven van mij na een supergeweldige trouwdag, wat heb ik genoten afgelopen vrijdag! Gelukkig heb ik heel de dag heel bewust meegekregen en ik heb genoten van minuut tot minuut.
's Ochtends kwamen mijn ouders en vriendinnen al naar mijn huis en hebben we gewacht totdat Joost mij op kwam halen. Daarna zijn Joost en ik foto's gaan nemen en hebben de meiden de tijd gehad om zich klaar te maken voor de grote dag. Na het foto's nemen terug naar huis om de rest van de gasten te begroeten en daarna in een lange stoet naar de trouwlocatie. Onze ambtenaar deed de dienst heel erg leuk en ik ben zelf erg blij dat ik mijn speech voor mijn aanstaande man tot een goed einde heb gebracht :-) Hierna hebben we wat groepsfoto's genomen en daarna hebben we de zelfgemaakte bruidstaart aangesneden in de feestlocatie. Na wat kletsen was het tijd voor het buffet en na het buffet kon het feest los gaan barsten. En dat deed het gelukkig ook. Het was een heerlijk feest en ik heb heerlijk bijna de hele avond kunnen dansen op muziek de varieerde van carnavalskrakers tot rock. Een van de hoogtepunten van het feest was het lied (een combinatie van twee liedjes die bijzonder voor ons zijn) wat onze ceremoniemeester live ten gehore bracht, maar natuurlijk zijn er gedurende de dag nog veel meer hoogtepunten geweest. Na het feest zijn wij naar een hotelsuite vertrokken en nu is het bijkomen geblazen :-)
Bij deze zal ik jullie wat foto's laten zien en een scrap die ik een tijdje geleden al had gemaakt over mijn trouwschoenen. Morgen ga ik snel even wat foto's die mijn schoonzus heeft gemaakt af laten drukken en dan ga ik lekker verder met scrappen. De uitslag van mijn candy zal ik later deze week op mijn blog vermelden, ik heb een aantal supergeweldigprachtige kaarten mogen ontvangen, helemaal top! Ook zal ik dan nog wat foto's nemen van zelfgemaakte details van de dag zoals de corsages, taart en autolintjes. Voor nu een fijne regenachtige zondag verder, wij gaan zo nog even met de familie napraten en dan naar een concert, jippie!

 Mijn man Joost en nichtje (en bruidsmeisje) Emma
Voor ons huis
Een romantisch plaatje van de fotoshoot



Papier: Winterbird (Tilda)
Stamps: wooden alphabet (Artemio)
Tools: cricut, cartridge Storybook, fineliner black
Embellishments: ribbon white, pearls heart (Avec)

14 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd!
    Mooie foto's, prachtige trouwjurk!
    Hier kan je nog lang van nagenieten! XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd!!! en nog vele jaren in goede gezondheid samen!! Wat een prachtig bruidspaar (man wordt altijd vergeten:)) en wat gaaf dat paars!! Lekker genieten Chantal!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van hart gefeliciteerd! Mooie foto's en wat zien jullie er schitterend en stralend uit! Geniet nog even lekker na. Je foto LO van de bruidsschoen is mooi en lief!

    Fijne zondag verder,
    Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gelukkig hadden jullie goed weer! de foto's zijn erg mooi!
    Jullie stralen allebei..geniet ervan! Proficiat:0)
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie foto's en LO nu lekker genieten en nog eens na genieten wanneer je de foto's binnen hebt.
    Veel geluk samen.
    groetjes Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van harte gefeliciteerd!! Jullie zien er prachtig uit!! En nu lekker genieten!!
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Chantal

    Wat was het een mooie dag voor jullie, heerlijk om jullie te zien stralen. De foto's zijn erg mooi.
    En wat een mooie scrap van je trouwschoenen.
    Nu nog lekker lang nagenieten saampjes.

    Liefs Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Chantal,wat leuk om deze update te lezen.Het was idd supergezellig op jullie feest en jullie vormen een mooi paar.Heel mooi wat je allemaal zelf gemaakt hebt en nu ook weer deze scrap van je schoenen,geniet maar heerlijk verder,liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Chantal nog gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat een prachtige jurk en mooie foto's. Ook de scrap van je trouwschoenen is super!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh Chantal, wat zie je er prachtig uit!!! De jurk is een plaatje! Geweldig!! En je man ook hoor! (moet je dus veranderen op je blog, het stukje over jezelf! Je woont natuurlijk nog samen met Joost maar nu is hij echt je man!!
    Je kaart is ook mooi, maar haalt het niet bij jou!
    Groetjes en nog lekker nagenieten,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een pracht bruidspaar, van harte gefeliciteerd!!

    liefs Annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hall Chantal, wat een prachtig paar zijn jullie. Van harte gefeliciteerd samen. Ik moet met schaamrood op de kaken melden dat je kaart nog in stukjes in mijn hobbykamer ligt. Helaas is hij door allerlei omstandigheden niet af gekomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat zagen jullie er mooi uit!!! Een prachtig bruidspaar.
    Van harte gefeliciteerd en geniet maar heerlijk na van de mooie dag.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hoi Chantal.
    hartelijk gefeliciteerd.
    wo te zien en horen heb je een prachtige dag gehad. geniet nog lekker na.
    groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen