zondag 21 juli 2013

Beterschapskaartje voor oma

Goeiemorgen allemaal op deze stralende morgen :) Ik weet niet hoe het met met jullie zit maar ik ben klaar om richting het terras te gaan en daar lekker te gaan lunchen en heel de middag te gaan zitten kletsen met een vriendin, jeej :) Voor die tijd nog even snel een kaartje posten. Van de week hoorde ik dat mijn oma in het ziekenhuis lag: gelukkig is het niets ernstigs (en al zeker niet voor een vrouw van bijna 85) maar toch verdient zij ook zeker een beterschapskaartje. Ik had er geen meer op voorraad dus ik ben eens lekker door mijn knipvellen gaan struinen en vond dit plaatje zeer geschikt. Het is een vrij simpel kaartje geworden maar 's avonds na een hele dag staan wilde ik graag even lekker met de beentjes omhoog een beetje knippen: heerlijk als je warme, vermoeide, zere benen hebt (dank je wel baby ;) Het knipvel heb ik trouwens te danken aan Miranda, die heeft hem voor mij meegenomen. Het stukje lint kreeg ik van Danoesja, wat ben ik toch een bofbips :)
Deze kaart wil ik graag mee laten doen bij Een hoop inspiratie: scrapkaarten: alles mag.
Fijne zonnige zondag allemaal!

3d-plaatje: Morehead vel 218
Papier: Vintage blok (Action)
Tools: cuttlebug, creatables Beterschap (Marianne Design LR0220)
Embellishment: roosjeslint, hoekstickers goud8 opmerkingen:

 1. Nu ik je verhaaltje lees..............allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap Chantal!!!! Maar er valt ineens ook een muntje:ben jij de "bazin" van Nicole, Miranda en Danoesja???????? Whahhaaaaaaaa zo ontdek ik nog eens iets, wat super leuk!!!
  Rustig aan met deze warmte, lekker genieten en heel veel beterschap voor je Oma de vast heel blij zal zijn met je lieve kaartje!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh ben je zwanger? Gefeliciteerd!
  Hele mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superlief kaartje heb je voor je oma gemaakt Chantal, hij is prachtig, daar zal ze blij mee zijn.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat je oma snel weer beter voelt! Sterkte met de warmte. Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Chantal,
  dit kaartje zal je oma vast en zeker heel erg mooi vinden.
  Lief plaatje en het papier is schattig. Ik hoop dat je oma snel weer opknapt. En jij hebt vast genoten van de gezelligheid met je vriendin...
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende creatie heb je gemaakt! Echt heel mooi!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een liefie Chantal,zal je oma blij mee zijn !) En je moet natuurlijk wel weten dat je zwanger bent,LOL,hou het koel en rustig,llieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen