maandag 11 november 2013

Kerst - borduurkaartje

En we gaan nog even door in de kerstsfeer. Het duurde even voordat ik er überhaupt aan begon, maar nu heb ik toch wel een beetje de smaak te pakken geloof ik ;-)
Onderstaand kaartje borduurde ik al een hele tijd geleden. Het patroontje komt uit Hobbyjournaal nr. 79, eentje van misschien al wel twee jaar geleden... Ik heb nu eenmaal een vakje in mijn Ikea-kast met daarin allemaal mapje met onafgewerkte kaarten (waarmee ik moest stoppen omdat ik even geen tijd of juist geen zin meer had) en dat is heel fijn voor als je af en toe iets wilt freubelen maar even geen zin hebt om zelf iets uit te denken.
Gisterenavond na een geslaagde Sinterklaasviering met collega's (dank je wel nog Danoesja voor de mooie papiertjes, lintjes, knoopjes en natuurlijk de embossing enamel van Stampendous), toch nog even in de knutselmood en toen kwam deze dus weer tevoorschijn. Ik heb er papiertjes en een knipvel bij gezocht. Daarnaast besloot ik in plaats van te stempelen, weer eens een keer te werken met good-old stickers. En ik moet zeggen, ik ben erg blij met het resultaat op zich. Doordat de rest heel rustig is gebleven valt het geborduurde stukje met de kraaltjes erg goed op en dat was nou net de bedoeling!
Misschien zullen jullie de komende tijd nog wel wat meer van mij horen, want deze week heb ik nog een paar dagen vakantie en dan begint officieel mijn zwangerschapsverlof. Ik hoor overal dat ik nog maar even moet genieten van deze tijd, dus dat gaan we ook doen. En hoe kun je nu beter genieten dan iedere dag ook nog even te freubelen ;-)



3d-plaatje: Cosy Christmas decoupage sheets (Forever Friends)
Borduurpatroon: Hobbyjournaal 79 
Papier: I believe (My Mind's Eye)
Tools: cuttlebug, nestabilities scalloped oval (Spellbinders), priknaald, prikmat, metallic garen groen (Pipoos)
Embellishments: rocailles rood, sierstickers Prettige Feestdagen, sierstickers ijskristallen

14 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was weer veeel te snel dus nog een keer.
    Als jouw kastje vol met dit moois zit gaan we allemaal enorm genieten tijdens je zwangerschapsverlof Chantal, ik vind het een super mooie kaart!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig is de geborduurde achtergrond met de beer van FF op de voorgrond. Een mooi geheel!
    Heerlijk dat je zwangerschapsverlof begint. Geniet er echt van want strakjes heb je het opeens ff heel druk ;-)
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Chantal...dat is een mooi kerstborduurtje, het is een heel luxe achtergrondplaatje op deze manier en het maakt de kaart tot een beauty...súper...geniet ze....lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kaart!! Leuk met die "besjes"!!
    Ik heb ook zo'n mandje, hihihi.
    Geniet maar lekker van je zwangerschaps verlof!!
    Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Chantal, wat spannend allemaal, is het je eerste kindje? Als het goed gaat en daar gaan we vanuit word ik voor de eerste keer oma over een dag of 11, geniet van je zwangerschapsverlof.
    Wat een schitterende kaart heb je geborduurd, dank je wel voor het meedoen aan onze eerste challenge van Ons borduurkaartenblog.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schitterende kaart Chantal, wat heb je een leuk patroon gebruikt! De afwerking is ook super. Leuk dat je meedoet met de eerste challenge van ons borduurkaartenblog.
    Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een schitterende kaart met prachtig borduurwerk.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een prachtig kaartje Chantal, mooi dat borduurwerk met de kraaltjes!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha Chantal,
    lees ik het goed Sinterklaasviering op je werk?? Wat vroeg, maar wat leuk! Ik ben dol op Sinterklaas en de geheimzinnigheid eromheen.
    Je kaart is super geworden. Mooi effect dat geborduurde als achtergrond!
    En inderdaad geniet van je verlof!
    Natuurlijk al freubelend, hihihihi..
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Schitterend je kaart Chantal, ik vind hem super de super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. WAUW, wat een werk om dat te borduren, maar ik vind het resultaat echt geweldig!!! Leuk dat je meedoet met de challenge van AnMaCreatief. Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen