maandag 18 november 2013

Rompertjes versieren

Haha, riep ik vorige week maandag nog zo vol overtuiging dat ik jullie wel ontzettend veel lastig zou gaan vallen met nieuwe posts, nou daar is dus helemaal niets van terecht gekomen. Ik heb weinig gefreubeld de afgelopen week, want tja in zo'n eerste week vrij heb je nu eenmaal veel in te halen van afgelopen weken en is er ook nog veel om af te maken voordat ons kleine mannetje er is. Zo ben ik als een malle alvast al mijn sinterklaasinkopen gaan doen (t kan alvast maar klaarliggen) en ben ik gisteren nog verrast met een heuse babyshower :-)

Deze had ik totaal niet aan zien komen. We zouden met wat vriendjes en vriendinnetjes Sinterklaas gaan vieren bij een vriendin in Gouda. Dus ik zat er met mijn surprise, cadeautjes en zelfgemaakte kruidnootjes-cake helemaal klaar voor gister. Ik werd netjes opgehaald door twee vriendjes en eenmaal onderweg gaf de een aan dat ze haar tas bij mij thuis vergeten was en dat ze die echt moest hebben. We waren al een kwartier onderweg, dus we zijn snel terug gegaan. Ik snel de auto uit, deur open om die tas te pakken en weer terug te kunnen gaan rijden maar toen zag ik ineens allemaal blauwe slingers. Eenmaal in de kamer was het daar nog meer versierd met slingers en ballonnen en stonden de aanstaande oma's, tante en een hele grote groep met vriendinnen binnen. Nou, dan sta je toch even vreemd te kijken hoor ;-) Zo leuk, zo lief en totaal niet verwacht. Nu weet ik dat mijn man heel goed geheimen kan bewaren, maar vooral van mijn moeder vond ik het erg knap dat ze zich niet versproken had ;-)
Iedereen had iets lekkers gemaakt en we zijn dit lekker met zijn allen op gaan eten: van mexicaanse (vegetarische) flapjes tot aan mozarellasticks, van pannenkoeken met frambozen tot aan echte Zeeuwse bolussen, van chocoladetaart tot aan verse fruitsalade, allemaal even lekker!

Na het eten kwam het zwaardere werk. Er was van iedereen een babyfoto en ik moest raden wie degene op de foto was. Had ik het goed, dan mocht ik een cadeautje uitpakken. Sommige foto's waren makkelijk te raden, anderen waren een stuk moeilijker maar uiteindelijk heb ik het van iedereen gered en ben ik ontzettend verwend met allerlei cadeautjes: boxpakje, houten trein, tandendoosje, knuffels, boekjes, lekkere wasspulletjes, allemaal even lekker en leuk!

Uiteindelijk was er nog een activiteit: rompertjes versieren! Helemaal in mijn straatje natuurlijk! Iedereen kreeg een wit rompertje en met naald en draad, knoopjes, textielstiften, pailletjes, vilt en natuurlijk wiebeloogjes is iedereen aan de slag gegaan. Ik heb nu een geweldige collectie rompertjes liggen voor onze kleine man en het zijn stuk voor stuk echte kunstwerkjes geworden. Ik kon het niet laten om ze hier op mijn blog toch even te showen, want wat een creatieve mensen heb ik om mij heen :-)
Fijne maandag allemaal! Ik ga vandaag eventjes niet zo veel doen, ook wel eens lekker.





13 opmerkingen:

  1. oh wat leuk zeg zo'n verassing :) En wat een schattige rompertjes hebben jullie gemaakt!! Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige verrassing Chantal, leuk om onverwacht zoveel bezoek te hebben, lekker te eten en veel cadeautjes krijgen..en die rompertjes zijn prachtig, wat leuk dat Rupsje Nooitgenoeg er ook bij zit..toppie..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja leuk hoor! Ik had de foto's al gezien op fb maar wilde nog even zeggen dat vooral rupsje nooitgenoeg er echt heel gaaf uitziet!
    Op naar de laatste loodjes!

    Xxx
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend leuke verrassing hadden ze voor je in petto. En wat zijn die rompertjes geweldig. Vooral rupsje nooit genoeg is schitterend.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat gezellig, zo´n babyshower. En wat een leuk idee van die rompertjes versieren, je hebt nu een hele collectie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat gaaf dat je zo verrast bent Chantal, dat had je ook echt wel verdiend,het grote Genieten mag nog wel even duren vind ik. Stoer al die versierde rompertjes, echt súper....lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke verrassing hadden ze voor je en wat een gave rompers hebben ze gemaakt voor de kleine.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat gezellig dat ze zo'n leuke baby shower voor je hadden geregeld. Superleuke rompertjes heb je voor de kleine man!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geweldig Chantal, toevallig hadden we dit weekeinde ook een babyshower surprise voor mijn schoondochter. Was erg leuk, ook baby raden en allerlei leuke dingen doen en vooral mijn schoondochter in het zonnetje. Ik denk dat jij er nu ook wel weer eventjes tegen aan kan voor de laatste weken. Echt een warme douche hè. Fijn hoor en veel sterkte met de laatste loodjes, gtoetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Chantal, wat een leuk verhaal! En wat zul jij genoten hebben!! En nog aan het nagenieten zo te lezen. Leuk idee, om je zo te verrassen.
    Betekent dat ze allemaal met je meeleven en met je meevieren!
    En wat een superleuke rompertjes zijn het geworden!
    Dan blijken mensen hele creatief, he?
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. O heerlijk om dit allemaal te lezen en de rompertjes te bewonderen.....ik zit weer even helemaal terug bij de babyshower van mijn dochter......ook voor haar hebben we toen allemaal een rompertje "gepimpt" en als ik dan zie dat Maurits er 1 aan heeft dan gaan mijn gedachten weer terug naar die leuke dag. Geniet er nog maar lekker van hoor meis. Liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Chantal

    Zit je vrijdag nog te vertellen over je sint feestjes en dan word je zo verrast, wat leuk en wat zijn ze allemaal lekker creatief bezig geweest, je hebt nu een hele originele collectie rompertjes. Nu lekker nagenieten van deze babyshower.

    Liefs, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat zijn ze allemaal leuk geworden, zonde om er wat overheen aan te trekken.

    BeantwoordenVerwijderen