dinsdag 31 december 2013

Jaaroverzicht 2013

Al verschillende jaren heb ik het op blogs voorbij zien komen op de laatste dag van het jaar: een jaaroverzicht van wat je het afgelopen jaar gemaakt hebt. Meestal heb ik daar in deze periode weinig tijd voor. Maar nu ik toch vrij ben op de laatste dag van het jaar vind ik het wel leuk om dat ook eens te doen.

Ik vond het zelf in ieder geval al erg grappig om even door mijn blogberichten te scrollen en zo te kijken wat ik dit jaar heb gemaakt. Dit jaar viel het qua aantallen wel een beetje tegen, maar dat zal ook te maken hebben met de periode in mijn zwangerschap dat ik totaal nergens energie voor had. Verder viel het me ook op dit ik dit jaar veel andere dingen heb gedaan (haken, breien, met stofjes werken, sieraden etc.) en dat soort projecten kosten toch meer tijd dan een kaartje. Nou ja, het is in ieder geval een gevarieerd overzichtje geworden en ik vind het erg grappig om te zien dat je door zo'n overzichtje van knutselwerkjes ook echt een soort van jaaroverzicht in het algemeen krijgt, je maakt natuurlijk soms ook dingen voor iemand anders en soms kun je zelfs aan een knutselwerkje zien hoe je je op dat moment voelde. Toch nog een stukje bezinning zo op de laatste dag van het jaar, haha!

Bij deze wil ik jullie ook alvast allemaal een superleuke avond toewensen vanavond. Zelf gaan we met zijn drietjes naar een vriendin om daar met een clubje vriendinnen, hun mannen en kinderen oud en nieuw te vieren: lekkere hapjes, spelletjes doen, kortom gewoon gezelligheid! Ik ben wel benieuwd hoe onze kleine man dat gaat doen, gelukkig is het heel dicht hier in de buurt haha.
Nou ja, nogmaals heel veel plezier vanavond en voor jullie ook alle goeds voor 2014, dat het maar een spetterend jaar mag worden!januari
 februari
 maart
 april
 mei
 juni
 juli
 augustus
september
oktober 
november
december

8 opmerkingen:

 1. Wat een supermooi jaaroverzicht Chantal en natuurlijk het allermooiste je lieve zoontje, wat is het toch een schatje. Heel veel plezier vanavond en op naar een super 2014.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi om het jaar zo in overzicht te brengen. Maar ja aan zo'n klein lief mannetje kan natuurlijk niets of niemand tippen.
  Goede jaarwisseling en een fantastisch 2014 gewenst.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n jaar overzichtje! En inderdaad hier hetzelfde, dit jaar toch minder energie gehad om veel kaartjes te maken :) En jullie ook een super gelukkig 2014 gewenst!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk je persoonlijke jaaroverzicht! Geniet met volle teugen van je gezin in 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst, voor jou en je gezinnetje het allerbeste toegewenst voor 2014.
  Leuk om zo je creaties terug te zijn van het afgelopen jaar.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Chantal,
  wat een leuk overzicht heb je ervan gemaakt!
  Ziet er allemaal heel leuk en afwisselend uit.
  Voor jou en je gezin heel veel gezondheid en geluk gewenst in 2014
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi en leuk overzicht.Wens jou en je gezin een heel goed en creatief 2014 toe!!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat leuk chantal, het is voor mij de eerste keer dat ik het zie, misschien moet ik wat meer gaan bloggen :). Het begin is in ieder geval gemaakt.... Maar wel een supergaaf idee. Ben zelf ook een terug gaan scrollen , heel grappig om dingen van het hele begin te zien....Een heel mooi jaar voor jou en je gezin....
  groetjes Elvira

  BeantwoordenVerwijderen