zaterdag 22 februari 2014

Lay-out 'Naar buiten!'

En ondertussen is er weer een lay-out klaar van Thijs. Ik probeer iedere keer een lay-out te maken van een voor ons bijzonder moment en op deze manier een album van Thijs bij te houden. Zo wordt ik niet verplicht om alle foto's chronologisch in te plakken, maar zo krijg ik toch een overzicht van leuke en bijzondere momenten (of van juist heel alledaagse dingen die ik wil blijven koesteren). Ik moet alleen nog even een stoer album scoren, maar ondertussen ga ik lekker door met scrappen. 
Echt snel gaat het niet, een lay-out moet bij mij altijd groeien. Hij ligt een tijdje op mijn bureau, dan verander ik er weer eens wat aan. Dan sta ik onder de douche en dan denk ik ineens: 'He dat is ook nog wel leuk!' En zo gaat er vaak wel wat tijd overheen. Zeker omdat ik nu ook niet meteen nu ik iets bedenk achter mijn bureau kan gaan zitten. 
Bij deze lay-out bleef ook de challenge van 'Cards en Scrap Challenge' in mijn hoofd zitten: budget scrappen. Nu houd ik er altijd wel van om dingen te hergebruiken en een beetje aan het budget te denken dus dat kwam helemaal goed. Ik heb op deze lay-out namelijk garen gebruikt uit een oud borduurpakket. Verder is het blok papier wat ik gebruikt heb zo'n beetje zes jaar oud (het was een van de eerste blokken die ik kocht, ik weet niet eens het merk meer...) en de stickers en rub-ons die ik gebruikt heb, heb ik allemaal eens in een goodiebag gekregen. Nog wat bloemetjes uit een doosje die in de uitverkoop was erop en voila: een vrolijke lay-out geworden die zo goed als nieuw lijkt. Ik ben er dus helemaal blij mee :)
Papers: cardstock (Papicolor), dessinpapers (restbak)
Tools: Sew Easy, Sew Easy Hem stitch (We R Memorykeepers), datestamp (Panduro), letterstamp wood (Artemio), Identipen black
Embellishments: letterstickers (from goodiebag), rub-ons (from goodiebag), flowers, brads (making memories), yarn (from old embroidery)



15 opmerkingen:

  1. Leuk hoor Chantal om op deze manier alle belangrijke momenten van je zoontje in een album vast te leggen. Het ziet er superleuk uit en wordt vast, als hij later groot is, een dierbare herinnering.
    groetjes Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk om dit te maken hé Chantal, ik heb ook een aantal boeken van mijn mannetjes, en kijk ze nog regelmatig in. Wat is je layout schitterend, helemaal geweldig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Chantal,
    ja, de beste ideeen krijg je op de meest onbverwachte plekken...hihihihi.
    Je Lo is echt top! Wat een scheetje die Thijs zeg!
    Groetjes en geniet ervan!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een heel mooi lootje heb je gemaakt met je 'oude spulletjes'
    Heel leuk met dat garen en de journaling erboven.
    Fijn dat je meedoet met cards en scrap.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat staat zijn Quick Knit mutsje leuk!!
    Mooie lay out , moet gelijk weer denken aan de allereerste keer dat ik achter de kinderwagen liep, zal maar niet zeggen hoe lang geleden dat was :).Heb toen ook foto's gemaakt en blijven inderdaad mooie herinneringen!
    Een fijne zondag, Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk hoor om zo een layout "op te bouwen"! En hij is prachtig geworden, Chantal!!
    Bedankt voor het meedoen met deze scrapuitdaging van Cards & Scrap!!
    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig hoor om dit zo te doen ik doe je dit niet na wat een mooi kunstwerk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie LO en oooooh wat een lief klein poppie op de foto zeg! *smelt* Met dat mutsje, té snoezig gewoon! Zo leuk voor later dit soort LO's, de gewone dagelijkse dingen, want die vergeet je toch snel. Gezellig dat je meedoet met de budget-uitdaging bij Cards&Scrap!
    Groetjes,Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Aah wat een schattig ventje! Leuk om op deze manier een fotoboek te maken, chronologisch alles scrappen is volgens mij inderdaad niet haalbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. het eindresultaat mag er zeker en vast zijn... omdat het zo lang duurt... heb ik er geen geduld voor en maak ik het weinig (lees : niet), bij mij moet het vooruit gaan...
    toch een mooie herinnering heb je zo
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk gedaan Chantal en leuk om op deze manier een boek te maken met bijzondere momenten, hier geniet je op je "oude dag" nog van hihi....lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie layout en leuk om te lezen hoe je deze hebt gemaakt. Ideeen komen op de meest onverwachte momenten en om zo de bijzondere dingen van je zoontje te scrappen is super. Leuk hoe je de Sew Easy hebt gebruikt. Dank voor je deelname van de challenge van Cards & Scrap. Groetjes Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke layout zeg, met die geborduurde randjes! En wat een goed idee om op deze manier een album over je zoontje te maken.
    Dankjewel dat je meedoet met C&S.

    XXXJenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Geweldig leuke LO!!
    Hartstikke leuk dat je meedoet met deze scrapuitdaging van Cards & Scrap!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel erg mooi hoor met die geborduurde randen. Leuk dat je meedoet bij cards en scrap.

    BeantwoordenVerwijderen