maandag 28 april 2014

Scrap

Ik blijf het zeggen, maar ik ben een verschrikkelijk blogster op dit moment. De spaarzame vrije uurtjes gaan nu eenmaal bijna allemaal op aan kleine man. En als ze niet aan kleine man opgaan liggen er genoeg andere werkjes op mij te wachten. En we moeten het daadwerkelijke freubelen natuurlijk ook niet vergeten, anders is er helemaal niks te bloggen ;)

Door koningsdag was ik een aantal dagen achter elkaar vrij: een heerlijk moment om eens even lekker voor mezelf aan de slag te gaan... Nou, niet dus. Zowel manlief als ik hebben de afgelopen dagen een innige band gehad met de toiletpot. Gelukkig wordt die band nu wat minder, maar ik ben nog steeds erg slap en heb totaal geen energie.

Gelukkig kan ik jullie nog wel een scrap laten zien die al een tijdje klaar ligt om te posten: een scrap waar ik best een beetje trots op ben, met een wel heel bijzondere foto. Dit is namelijk een scrap van de eerste foto met ons drietjes. Het dessinpapier kocht ik al een aantal jaar geleden maar is perfect voor deze foto. Ik hoefde hem alleen maar een beetje op te leuken met wat embellishments en klaar was weer een bewaar-scrap! Fijne maandag allemaal!

Papers: Strawberry Kisses (Prima Marketing)
Tools: datestamp (Panduro), punch butterfly (Pipoos), stickles stardust (Ranger)
Embellishments: Prima Marketing, buttons (Fizzy Moon), fabric hearts (Kars), roses (Boekenvoordeel), flowers (Prima marketing), brads (Kaisercraft), heartshaped doilie (Wilton), ticket Dream

9 opmerkingen:

 1. Wat is je layout prachtig! En een hele mooie foto ook :-) Inderdaad toen stond de tijd eventjes stil... Maar nu gaat het zo snel! Hier ook bijna geen blogtijd, dit weekend terug tijd voor gekregen... We geven nu eenmaal onze tijd aan onze kleintjes he :-) Het zijn dan ook zo'n schatjes toch
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach, een hele leuke verwerking van de foto, een mooie herinnering
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke hoor zo die foto, geniet maar van je kleine mannetje voor je het weet zijn ze weer groot

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Chantal ook al last van griep en dat net nu je zo'n fijn lang weekend had, jammer!! Je LO is beeldig, heel bijzonder moment dus een schitterend herinnering!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat naar zo'n innige band met de toiletpot! Hopelijk knap je snel weer helemaal op!
  Je LO is super mooi geworden.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een prachtige LO gemaakt! Bloggen lukt me de laatste tijd ook niet goed, aankomende 2 weken zal het ook niet veel zijn ivm de meivakantie.

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie LO! Mooie tekst ook!
  Beterschap,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ach, neem je tijd om van hem te genieten, het gaat zoooo ontzettend snel, de mijne zijn ondertussen pubers en ik kijk met gemengde gevoelens naar foto's toen ze klein waren... het komt allemaal wel goed hoor, gewoon je prioriteiten stellen en we wachten wel tot je je draai gevonden hebt...
  een leuk resultaat heb je hier in ieder geval,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen