maandag 7 april 2014

Update Crochet Along en wat amigurumi's

Zo, tijd voor weer eens een blogberichtje. Ondertussen ben ik nog aan meerdere projecten bezig, maar ik kan jullie helaas nog weinig nieuws laten zien. Ik kan jullie wel een update van mijn Crochet Along 2014 deken laten zien. Het schiet inmiddels al een beetje op en de eerste bolletjes katoen beginnen op te raken. Toch ben ik niet helemaal bij. Ik probeer iedere week om weer helemaal bij te haken maar op een of andere manier blijf ik steeds ongeveer twee weken achter lopen. Ook moet ik weer eens wat draadjes weg gaan werken. Ach ja, dat betekent wel dat ik steeds ietsje vooruit ga.


Verder had ik een tijdje terug dit knuffellapje gehaakt voor een nog niet geboren baby. De grote broer is op dit moment echter helemaal weg van het uiltje en wil er zelfs steeds mee slapen. De mama heeft dus gevraagd of ik er nog eentje wilde maken die dan echt voor de nieuwe baby is. Ik vind het wel een eer dat mijn knuffellapje zo goed ontvangen is :) Ik ga dus vrolijk aan de slag om er nog eentje te maken.

Om toch nog iets nieuws te kunnen laten zien heb ik hier voor jullie een aantal amigurumi's die ik eerder al eens gemaakt had, maar nog nooit had laten zien. Het zijn heel kleine beestjes en ze komen uit het boek 'Lieve diertjes zelf haken'. Dit was het eerste haakboek wat ik kocht en inmiddels is het bij lange na niet meer de enige ;) 


Fijne maandag allemaal en tot blogs!


6 opmerkingen:

 1. Mooi wordt je dekentje Chantal en die kleine beestjes heb je mooi op de foto gezet. Wat leuk dat je knuffellapje zo in de smaak valt, kinderen kunnen zo lekker enthousiast zijn hé?
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Chantal,
  leuk weer even wat van je te horen en te lezen. Je knuffellap is al 'nagemaakt' door Nelleke, zo leuk . Dus dat je hem nog eens mag maken kan ik me we indenken!
  Je deken wordt wel prachtig hoor, ook al loop je twee weken achter. Ach, als het daar maar bij blijft toch.
  En die beestjes zijn heel erg leuk! Super!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kleurtjes in je deken Chantal, echt prachtig! De knuffellap is dus een mega-succes en je kleine beestjes zijn ook meer dan schattig!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaat al goed je deken en wat een leuke Amigurumi's! Ik hou het nog bij breien maar moest wel een randje haken om hem in elkaar te zetten en dat ging prima dus wie weet ga ik het toch maar eens proberen.
  Een fijne dag,

  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hetzijn hele gave creaties geworden ! Dat doe ik je echt niet na hoor! Toppie...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren voor je CAL-deken! Ik moet deze week nog inhalen maar zie ertegen op, de vorige catherine's wheel heb ik 3 keer uit kunnen halen voordat hij er goed uitzag :P.

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen