dinsdag 4 augustus 2015

Gehaakte omslagdoek

Een paar weken voordat ik op vakantie ging, begon ik met het haken van een omslagdoek uit het boek 'Haken en Kleur' van Saskia Laan en Claire Boeter. Ik was al eens eerder begonnen met deze omslagdoek maar toen was er helaas een foutje ingeslopen. Uiteindelijk dus de hele omslagdoek uitgehaald en opnieuw begonnen.

In de auto op weg naar onze vakantiebestemming haakte ik er vrolijk op los. Ook op de terugweg deed ik nog een hele hoop. Afgelopen week kocht ik prachtig verloopgaren en wilde hier ook weer een omslagdoek van gaan haken. Toen bedacht ik mezelf dat ik beter eerst mijn andere omslagdoek maar even af kon maken. En dus ging ik aan de slag. Terwijl we helemaal verslingerd aan een nieuwe serie avond aan avond op de bank zaten, haakte ik verder aan de omslagdoek uit 'Haken en Kleur' en nu was hij gisteren dus af.

Ik ben helemaal blij met mijn omslagdoek, gemaakt van drie grijze bolletjes en een fluoriserend bolletje 'Soft' van de Zeeman: voor nog geen vier euro heb ik nu dus een heerlijke omslagdoek/sjaal, het is bijna jammer dat het er nog geen weer voor is ;)Benodigdheden:
- 3 bolletjes Soft (Zeeman)
- 1 bolletje fluoriserend roze (Zeeman)
- haaknaald nr.5

4 opmerkingen:

 1. Hoi Chantal,
  wat leuk zo omslagdoek en je hebt er niet veel voor nodig, zie ik. Welke serie kijken jullie? Ik hou er ook van om avonds (als het geen buitenzitweer is) een serie te kijken, vandaar mijn vraag. Tips zijn welkom!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Chantal
  Fijn dat je die mooie omslagdoek al af hebt want dan kan je hem straks gelijk gebruiken met de killere dagen.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke omslagdoek en wat leuk dat jij onderweg van en nawr je vakantie kunt haken. Dat lukt me niet.
  Gaaf dat je voor zo weinig geld met wol van de zeeman zoiets leuks kunt maken.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen