zondag 10 maart 2013

Lente (nou ja, bijna dan ;-)

O, wat was het heerlijk he aan het begin van de week! Ik heb heerlijk genoten in mijn tuintje. Helaas zitten we nu weer binnen terwijl ik zojuist lees over 'gladheid door sneeuw in het noorden'. Ach ja, dan probeer ik gewoon een beetje de lente bij jullie te brengen met een lentekaartje :-) Met dit stempeltje heb ik twee kaartjes gemaakt, dit is de eerste. Ik heb deze stempel van Joy! gekleurd met Copic- en Flexmarkers en heb een mooie stans van Lin en Lene gebruikt. Hoewel het door het drukke achtergrondpapier moeilijk te zien is, lijkt het net of ze een klein tulpje water geeft.
Ik wil deze kaart mee laten doen bij:

Mijn mannetje is vandaag heel de dag aan het werk dus ik heb het hele huis de hele dag voor mij alleen. Ik ga straks eerst de tafel helemaal leeghalen en daar alle nog-af-te-maken dingen opleggen die ik vandaag nog af moet/wil hebben en moet ook nog wat dingetjes bakken vandaag (carrot cake en koekjes, ik ben benieuwd, haha), heb er helemaal zin in! Jullie ook fijne zondag!

Stempel: Lily met gieter (joy! crafts)
Papier: This and that grateful (Echo Park)
Tools: cuttlebug, Lin en Lene stencil (joy! crafts)
Gekleurd met: Copic- en Flexmarkers

14 opmerkingen:

  1. Lekker vrolijk Lente kaartje Chantal! En hier heeft het ook gesneeuwd :(
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vrolijke kaart!! En ik kan je alvast verklappen dat de Carrot cake erg lekker is! Een gezellige zondag, Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helaas Chantal, een winter wonderland met gure wind in Groningen dus de vrolijkheid en het lentegevoel moet ik maar helemaal van jouw leuke kaartje halen!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer sneeuw... Same here! Pffff
    Jouw mooie vrolijke kaartje compenseert wel wat :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Chantal,dat klinkt lekker,niet alles zelf opeten he anders moet je alsnog met ons meedoen,haha.Je lentekaart is lekker fleurig en vrolijk,we houden het lentegevoel gewoon vast,geniet van je vrije zondag,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Chantal,
    Ook hier in Drenthe sneeuw...maar we hebben wel heerlijk met de honden gewandeld, lekker voor jou zo'n dagje alles mag en niks moet, je kaartje is weer schattig..succes met alle To Do dingen..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie voorjaarskaart in mooie kleuren en prachtige stempel.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gelukkig hebben we in het westen geen sneeuw en nu maar hopen dat het ook niet komt, maar dat denk ik niet. Ik vind je kaartje prachtig en inderdaad zo lief hoe ze dat tulpje water staat te geven, ik vind het weer een toppertje Chantal. Heel veel knutsel- en bakplezier vandaag.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja jammer genoeg is het weer koud maar sneeuw hebben we hier niet bij ons. Je kaartje is prachtig lekker kleurig en ik wens je een fijne dag met al dat bakken en kaarten maken.
    groetjes jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt goed zo'n relaxt dagje, wat freubelen en bakken. Heerlijk! Nou je kaartje brengt gelukkig wat lente, hier sneeuwde het vanmorgen en daar heb ik helemaal geen zin meer in!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een supermooi kaartje Chantal!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Pretty card cute Die cut too! thanks for sharing with us this week at Allsorts challenge, hugs Samantha :0)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heerlijk fris kaartje, ik houd wel van die vrolijke kleurtjes.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. This is a lovely Springtime card perfect the our Challenge at Allsorts this week. Thankyou for taking part Jo x

    BeantwoordenVerwijderen