maandag 10 november 2014

Summertime Lay-out

De uitdaging van het Cards en Scrap Challengeblog bleef al een paar dagen door mijn hoofd heen spoken. Bij deze uitdaging mocht je geen dessinpapier gebruiken, maar moest je dus zelf een achtergrond creëren met bijvoorbeeld inkt/acrylverf etc. Ik vind alle mixed media projecten die je tegenwoordig zoveel ziet zo gaaf, dat ik het toch eigenlijk ook eens moest proberen op een lay-out.

Uiteindelijk is er deze lay-out uit komen rollen. Niet perfect en niet ontzettend veel gekliederd maar het is een beginnetje en het smaakt wat mij betreft naar meer :)
Ik heb de foto's als uitgangspunt genomen en geprobeerd om de achtergrond als een soort zwembadwater over te laten komen. Daaroverheen heb ik met zelfgemaakte structuurpasta en een sjabloon wat gele bolletjes gemaakt (net als zo'n lijn die je wel eens in een zwembad ziet om de banen te markeren). Op de rest van het 'water' heb ik met een wc-rolletje en gesso cirkels gestempeld, net alsof het belletjes zijn.

Nog wat kleine embellishments erbij en natuurlijk de foto's erbij en toen was hij naar mijn idee echt wel af. Op naar een volgende klieder lay-out ;)

Paper: papicolor hagelwit 30x30
Tools: gouache blauw en geel  (Talens), gesso (Action), wc-rolletje, Identi-pen zwart
Embellishments: summer time tag (K&Company), parelmoer sterretjes (Rayher)

10 opmerkingen:

 1. Wauw prachtig! En wat geniet hij lekker in dat water :-) Hier ook een echte waterrat hoor! haha.. Hij heeft ook zo'n coole zwemband
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thijs ligt heerlijk te dobberen in het zwembad wat je hebt gecreëerd op je LO!! Goed gelukt en heerlijk gekliederd Chantal :-)!!
  Het is een geweldig mooi geheel geworden. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi!! Heerlijke zomerse layout, die kleur is zo lekker sprankelend! Leuke techniekjes zo en super knap dat je een layout zonder scrappapier kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie lay-out! Mooi gemaakt!! En wat een leuke foto's :-)
  Leuk dat je meedoet bij Cards and Scrap!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi
  Wat een ontzettend leuke lo heb je gemaakt .
  Mooie kleuren en super leuke foto's.
  Leuk dat je meedoet bij cards and scrap
  Groetjes thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een superidee om zo de achtergrond te creeeren. Het resultaat is prachtig, maar dat kan ook nirt anders met die leuke foto's van jouw knappe ventje.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie achtergrond heb je gemaakt op je layout! Prachtig zo met die foto's! Gezellig dat je meedoet met de scrapuitdaging van C&S!
  Groetjes, Minke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige creatie! Bedankt voor je deelname aan Cards & Scrap.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met de eerste plaats in de challenge!
  Groetjes Antonia

  BeantwoordenVerwijderen